KOZAN BELEDİYESİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

KOZAN BELEDİYESİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında öğrencileri makamında kabul etti.

Başkan Öztürk’ü ilk olarak Lüftfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu öğrencileri ziyaret etti. Okul müdürü Reşit Cömert ve öğretmenleri ile birlikte gelen öğrencilerden 6.sınıf öğrencisi Nurcihan Memiş, sembolik olarak başkanlık koltuğuna oturdu. Kozanla ilgili hayallerini, isteklerini dile getiren öğrenciler, Başkan Öztürk’ten çocuklar için düzenlenecek spor turnuvaları talebinde de bulundu.

 

Başkan Öztürk’e ikinci ziyaret Halit Dağlı İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinden geldi. 100 kadar öğrencinin öğretmenleri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaret renkli anların yaşanmasına neden oldu. Öğrencilerin yönelttikleri ilginç sorulara Başkan Öztürk esprili yanıtlar verdi.

 

Geleceğin Kozan belediye başkanının makamındaki öğrenciler arasından çıkabileceğini ifade eden Başkan Öztürk, “Hepinizin hayalleri olmalı. Hayal kurmadan ve idealist olmadan başarıyı yakalamak mümkün olamaz. Biz yetişkinlerin göreviyse ideallerinizi yakalamakta sizlere destek olmak ve yol göstermek” dedi.

 

Başkan Öztürk’ten 23 Nisan Kutlama Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası nedeniyle bir de kutlama mesajı yayınlayan Başkan Öztürk mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yılını ve Büyük Önderimiz Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklarımıza bayram olarak armağan edişini coşkuyla kutluyoruz. Atamızın gelecek nesillere verdiği önem bizim de yolumuzu aydınlatmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, birinci meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçen herkesi rahmetle ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

 

Başkan Öztürk tarafından öğrencilere satranç takımı ve kitap hediye edilirken, Türk Bayrağı ve balon dağıtıldı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Öztürk’ten 20 Bin Ücretsiz Lunapark Bileti

23 Nisan haftasında Başkan Musa Öztürk tarafından Kozan’daki okullarda 20 bin ücretsiz lunapark bileti dağıtıldı ve çocuklara yönelik Kozan Belediyesi Sinema Salonunda ücretsiz tiyatro oyunları da sergilendi.